PK-Tech Hungary Kft.

PK-Tech Hungary Kft.

Ipari tisztítás, fertőtlenítés, magastakarítás

Tartós Fertőtlenítés Nano-Technológiával

A Bacoban technológia 10 napig bizonyítottan védelmet nyújt a vírusok (beleértve a Covidot is!), baktériumok és gombák ellen.

A kórokozók folyamatos mutációja miatt a világszerte komoly problémákkal állunk szemben, de fertőtlenítési szolgáltatásaink során egy olyan, 21. századi, nanotechnológiai terméket alkalmazunk, mely számos kihívásra megoldást jelent.

A hagyományos fertőtlenítési technológiák alapja, hogy vegyi úton, mérgező gázokkal, vagy valamilyen sugárzás (pl. UV fény) segítségével semlegesítjük a nem kívánatos baktériumokat, vírusokat, gombákat. Ezek esetében a fertőtlenítést követően szinte azonnal megkezdődik a visszafertőződés.
A legújabb fejlesztésű, nanotechnológiai termékkörbe tartozó technológiánk segítségével a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, majd a láthatatlan felület-bevonat ezt követően is lecsökkenti a lehetőséget a felület újra fertőződésére.

Szeretne Ön is tisztább környezetben lenni?

Hol ajánljuk különösen a tartós fertőtlenítő szolgáltatásunk alkalmazását?

01.

Légtechnika rendszerek

A légtechnika, szellőztető rendszerek folyamatosan kernigetik az épület levegőjét, ezért a levegőben terjedő  fertőzések meleg ágya.

02.

autóbuszok, autók, repülők, hajók

A gépjárművek nehezen szellőző zárt terek, és sok esetben többen használják egyidejűleg, ezért rendkívül fontos a rendszeres fertőtlenítésük.

03.

Játszóterek, buszmegállók, padok

A sokak által érintett felületek mindig is egy magas kockázati faktorú területnek számított. Ez a mostani járványhelyzetben csak fokozódott, érdemes oda figyelni rájuk.

04.

Étkezők, konyhák, öltözők, mosdók, zuhanyók

Asztalok, székek, előkészítő felületek, italautomata gombok… Ezeken a helyeken még a maszk sem véd, viszont tartós fertőtlenítéssel elejét lehet venni a megbetegedéseknek.