PK-Tech Hungary Kft.

PK-Tech Hungary Kft.

Ipari tisztítás, fertőtlenítés, magastakarítás

Magastakarítás állvány nélküli technológiával

Ipari csarnokok, gyárak, homlokzatok, ereszcsatornák tisztítása 14 méterig a talajról végezve

A beltéri magastakarítás eddig csak állványok, drága emelőgépek segítségével, kizárólag emelőgépek kezelésére jogosult személyek közreműködésével és gyárak esetében gyakran a termelés kiesésével voltak megoldhatók.

Cégünk felkutatta az ereszcsatorna-porszívók és belső, nagy hatótávolságú porszívók legújabb generációját, ami lehetővé teszik akár 14 méterig (kb 4 emelet) állvány nélkül, a talajról végezni a tisztítást. Így az biztonságos, hatékony és gazdaságos takarítást tesz lehetővé a nagy magasságban lévő tereknél, szerkezeteknél is. Szükség esetén emelőgéppel is dolgozunk!

Ezek a speciális kefefejekkel ellátott porszívók különböző területeken, a külső és belső ingatlan tisztításban is helytállnak. A hozzájuk kapcsolható egy LED lámpákkal ellátott HD-kamerával az elvégzett tisztítási munka könnyen ellenőrizhetővé válik.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon cégünk alkalmazta elsőként az Egyesült Királyságban már sikerrel használt SkyVac ipari porszívó technológiát. Segítségünkkel lehetőség nyílik a magasan elhelyezkedő felületek gyors, biztonságos és költséghatékony portalanítására.

Szeretne Ön is egy tisztább környezetben lenni?

Hol ajánljuk különösen a magastakarítás szolgáltatásunk alkalmazását?

01.

Gyárak, ipari csarnokok mennyezeti elemeihez

Nagy belmagasságú épületek esetében problémát jelent a nehezen elérhető helyek, például kábeltálcák, gépsorok, légcsatornák tetejének, illetve a szellőzőnyílások tisztítása.

02.

Ereszcsatornák tisztítására

Az évszakok változásával az ereszcsatornák falevelekkel porral és mohával telnek meg. A felgyülemlett szennyeződések elállják a csapadékvíz útját, így az  egyenesen a falakra folyik, amely eróziós folyamatokat indít meg a vakolaton.

 

03.

Templomok, műemék épületek

A rendkívűl értékes műkincsekkel, képekkel és szobrokkal borított templomok belső terei tisztítása nagy odafigyelést és gondosságot igényel. Csapatunk több, ilyen projektet végzett már, forduljon hozzánk bizalommal.

04.

Épületek külső homlokzati tisztításához

A poros, pókhálós oszlopok, boltívek, épületfalak hanyagságot és gondozatlanságot sugallnak. Emelje ingatlana értékét azzal, hogy nem csak a belső tereket tisztítja, hanem a homlokzatot, falakat is.