PK-Tech Hungary Kft.

PK-Tech Hungary Kft.

Ipari tisztítás, fertőtlenítés, magastakarítás

Légtechnikai Rendszerek Tisztítása

Légcsatorna rendszerek tisztítása dolgozói egészségének védelmében

A légtechnikai rendszerekben megülő por, zsír és egyéb szennyeződés komoly problémát okozhat minden gyárban, irodában és az éttermekben is. A tisztítási szolgáltatásunk során olyan, nanotechnológiai terméket alkalmazunk, mely számos kihívásra megoldást jelent.

A legújabb fejlesztésű, nanotechnológiai termékkörbe tartozó technológiánk segítségével a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, majd a láthatatlan felület-bevonat ezt követően is lecsökkenti a lehetőséget a felület újra fertőződésére. 

Előzzük meg közösen a kollégáink és a szeretteink megbetegedését és a munkájuk kiesését!

Szeretne Ön is tisztább környezetben lenni?

Miért különösen fontos a légtechnikai rendszerek tisztítása?

01.

Jogszabályi előírás

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet alapján társasházak, lakóépületek esetén négy évente, éttermek esetén évente kötelező a szellőző rendszerek tisztítása.

02.

Egészségügyi kockázat

A légtechnikai rendszerekben megülő por, baktériumok, vírusok és gombák fáradékonyságot, allergiát, rossz közérzetet és légzési nehézségeket okoznak.

03.

Tűzveszély

A por kifejezés általánosan elfogadott definíciója szerint, olyan szilárd anyag, amely kis méretű részecskékből áll. Ezek a szemcsék méretükből és anyagukból adódóan könnyen gyulladnak és létrejöhet az úgynevezett porrobbanás, ami súlyos károkat okozhat gyárakban, üzemekben.

04.

Energia felhasználás

A nem megfelelően karbantartott légtechnikai rendszerekben szennyeződés leszűkíti a csatornák keresztmetszetét. Tapasztalataink alaján ez akár 10%-kal több energia fogyasztást valamint a berendezés károsodását is eredményezheti.