PK-Tech Hungary Kft.

PK-Tech Hungary Kft.

Ipari tisztítás, fertőtlenítés, magastakarítás

PK-Tech Hungary -
mérnöki megoldások a tistításban

Múlt - Jelen - Jövő

2011 óta szolgáljuk ügyfeleinket a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon, és kutatjuk az innovatív technológiákat világszerte.

Fontosnak tartjuk a költséghatékonyságot, megbízhatóságot, hosszú távú gondolkodást, környezettudatosságot és a  higiéniát. Ezek eléréséért elkövetünk mindent, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

 

Küldetésünk

Célunk, hogy ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és költséghatékonyabban végezhessék tevékenységüket, versenyelőnyre tegyenek szert szolgáltatásaink, termékeink felhasználásával.

Tevékenységünk során kizárólag olyan innovatív technológiákat alkalmazunk, melyek a lehető legkevesebb káros hatást gyakorolják természeti környezetünkre.

 

Víziónk

Továbbra is célunk a folyamatos technológiai fejlődés mellett, a tisztességes, etikus, hosszú távú gondolkodás követése ügyfeleinkkel és munkatársainkkal egyaránt. 

A példamutatás, pozitív emberi értékekre épülő kapcsolatok kiépítése és ápolása. 

Szeretne Ön is tisztább környezetben lenni?

Miért a PK-Tech Hungary?

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, és kutatjuk a világ legmodernebb tisztítási technológiáit, hogy Ön és vállalkozása számára a leghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani. 

Magasan képzett szakemberek

Csapatunkban magasan kvalifikált, angolul is beszélő vegyipari gépészmérnök és fertőtlenítési szakemberek tevékenykednek.

Rugalmas munkavégzés

Akár hétvégén vagy éjjel is vállalunk munkavégzést, hogy ügyfeleinknek a lehető legkissebb termelés kiesést okozzuk.

Kivitelezés minősége

A munkánkat lehetőségeinkhez mérten másokat nem zavarva, csendesen végezzük. Mindig betartjuk a munka- és egészségvédelmi előírásokat.

Felelős munkavégzés

A munka végeredményéről tájékoztatjuk ügyfeleleinket, kifogás esetén azonnal helyesbítünk. Nagy értékű felelősség biztosítással rendelkezünk.

Hosszú távú együttműködés

Hosszútávú és rendszeres tisztítási megállapodás esetén kiemelkedő kedvezményeket biztosítunk.

kitűnő munkatársak

Kollégáink pontosan, ápoltan, munkavégzésre alkalmas állapotban érkeznek a munka helyszínére és összetakarítanak, rendet hagynak magunk után.

Referenciáink