Keressen minket +36 30 408 42 38 - info@pk-tech.hu
Zárt terek fertőtlenítése, antimikrobiális védelem

Zárt terek fertőtlenítése, antimikrobiális védelem

A kórokozók folyamatos mutációja miatt a világszerte komoly problémákkal állunk szemben, de fertőtlenítési szolgáltatásaink során egy olyan, 21. századi, nanotechnológiai terméket alkalmazunk, mely számos kihívásra megoldást jelent.

A hagyományos fertőtlenítési technológiák alapja, hogy vegyi úton, mérgező gázokkal, vagy valamilyen sugárzás (pl. UV fény) segítségével semlegesítjük a nem kívánatos baktériumokat, vírusokat, gombákat. Ezek esetében a fertőtlenítést követően szinte azonnal megkezdődik a visszafertőződés.
A legújabb fejlesztésű, nanotechnológiai termékkörbe tartozó technológiánk segítségével a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, majd a láthatatlan felület-bevonat ezt követően is lecsökkenti a lehetőséget a felület újra fertőződésére.

Hívjon most!

+36304084238

 

Kérje díjmentes felmérésünket és árajánlatunkat!

Név*

Email*

Telefon*

Üzenet*

Elfogadó nyilatkozat*
Jelen nyilatkozattal hozzájárulok adataim kezeléséhez és jogszabályban előírt módon történő felhasználásához – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Jelen hozzájárulásom visszavonásig érvényes.

 

 

Related Projects