Keressen minket +36 30 408 42 38 - info@pk-tech.hu
Nagy belmagasságú épületek portalanítása, magas-porszívózás, ereszcsatorna tisztítás

Nagy belmagasságú épületek portalanítása, magas-porszívózás, ereszcsatorna tisztítás

magasporszivo

Nagy belmagasságú épületek esetében problémát jelent a nehezen elérhető helyek, például kábeltálcák, gépsorok, légcsatornák tetejének, illetve a szellőzőnyílások tisztítása. Eddig csak állványok, drága emelőgépek segítségével, kizárólag emelőgépek kezelésére jogosult személyek közreműködésével voltak megoldhatók ezek a feladatok. Segítségünkkel lehetőség nyílik a magasan elhelyezkedő felületek gyors, biztonságos és költséghatékony portalanítására.
Az évszakok változásával, a szél tevékenysége által ereszcsatornáink levelekkel és porral telnek meg. Ezek kiváló táptalajt jelentene a mohák és más növények elterjedéséhez. Előfordulhat, hogy kisebb nagyobb cserépdarabok is útját állják a csapadékvíz szabad elfolyásának. A felgyülemlett szennyeződések vízmegkötő hatása és a kémiai folyamatok a horganyzott ereszcsatornák korrózióját is elősegítik, gyorsítják. A legnagyobb problémát az okozza, hogy az eltömődött ereszcsatornákból egyenesen a falakra folyik a csapadékvíz, amely eróziós folyamatokat indít meg a vakolaton. Kérésére gyorsan és költséghatékonyan tisztítjuk meg ereszcsatornáját, hogy az megfelelő utat biztosítson a csapadékvíz elvezetéséhez, és megkímélje Önt a költséges javítási munkáktól.

 

Hívjon most!

+36304084238

 

Kérje díjmentes felmérésünket és árajánlatunkat!

Név*

Email*

Telefon*

Üzenet*

Elfogadó nyilatkozat*
Jelen nyilatkozattal hozzájárulok adataim kezeléséhez és jogszabályban előírt módon történő felhasználásához – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Jelen hozzájárulásom visszavonásig érvényes.

 

Related Projects